Huis te ICHTEGEM (8480)

€ 315.000

Omschrijving

Het boeket bedraagt 50.000 EURO en de maandelijkse rente 844 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 15 jaar. Na deze periode betalen de verkopers (M 66j en V 64j) een vooraf overeengekomen huurprijs aan de koper. U zal NOOIT de huidige geschatte waarde van 315.000 EURO betalen. Bovendien blijft de betaling van de onroerende voorheffing (604,91 EURO) ten laste van de verkopers zolang zij het goed gratis bewonen.

Het betreft een onderhoudsvriendelijke alleenstaande woning met 3 slaapkamers, ruime garage en terras met moestuin gelegen op een perceel van 582m² te Ichtegem. De woning situeert zich in een aangename en rustige omgeving en bevindt zich op 5,5km van de dorpskern van Ichtegem, 1,1km van Eernegem en 4,3km van Aartrijke (Zedelgem).

Het pand wordt piekfijn onderhouden door de huidige eigenaars, zij wensen zo lang mogelijk te blijven wonen. Deze energiezuinige (237 kWh/m²jaar) eigendom is voorzien van hedendaags comfort en de bouwfysische staat is uitstekend. Door de jaren heen werden er heel wat renovaties uitgevoerd: PVC raamwerk met hoogrendementsbeglazing, vernieuwen terras en vloeren, renovatie garage, plaatsing 12 zonnepanelen (2016), vernieuwen badkamer en nieuwe CV-ketel op mazout (2009). De ruime geïsoleerde zolderverdieping beschikt over veel potentieel om er later extra kamers in op te richten.

De indeling is als volgt:
inkomhal met apart toilet, 3 ruime slaapkamers (allen voorzien van ingemaakte kasten), nachthal, CV-ruimte, ingerichte badkamer (met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel), lichtrijke woon- en eetkamer voorzien van open haard met cassette, ingerichte ruime keuken met toestellen en extra eetgedeelte, toegang tot de binnentuin (met vernieuwd terras, kunstgras en tuinhuis voorzien van 2 bovengrondse mazouttanks van elk 3.000 liter), tussengedeelte met toegang tot de ruime vernieuwde garage met plaats voor 2 wagens en toegang tot de moestuin met 2de terras en extra opslagplaats. De zolderruimte is bereikbaar via een trapluik in de nachthal, deze is op heden functioneel als berging. Buiten bevindt zich naast de woning een extra autostaanplaats.

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Nee
Bestemming
:
Woongebied
G-score
:
Klasse A
P-score
:
Klasse A
EPC No.3171142
E spec
:
237 kWh/m².jaar
Erfgoed
:
Nee

Comfort
Verwarming
:
CV op stookolie
Oriëntatie achtergevel
:
Oost
Type dak
:
Zadeldak
Dakbedekking
:
Pannen
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Comfort binnen
:
Open haard met cassette, Garagepoort met afstandsbediening, rolluiken
Comfort buiten
:
Tuinhuis, Zonnepanelen
Financiële Info
Lasten
Algemeen
Adres
:
8480 ICHTEGEM
Geschatte waarde
:
€ 315.000
Kadastraal inkomen
:
€ 716
Grondoppervlakte
:
582 m²
Bewoonbare opp.
:
193 m²
Voorgevel
:
11,9 m
Perceel breedte
:
17 m
Bouwjaar
:
1972
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Garage
:
1
Lijfrente
Boeket
:
€ 50.000
Type van lijfrente
:
Verkoop in blote eigendom
Lijfrentenier 1
:
Man 10/09/1957
Lijfrentenier 2
:
Vrouw 29/09/1959
Overlevingsrente
:
Ja
Maandelijkse Lijfrente
:
€ 844
Maximale duur
:
15 jaar
Geïndexeerde rente
:
Ja